Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  По-голяма сигурност и информация за движения по кредитните карти чрез нова услуга на Райфайзенбанк

  30.11.2009
   
  • Известяване чрез sms или e-mail за всяка транзакция с картата

  Райфайзенбанк предлага нова услуга за притежателите на кредитни карти VISA, MasterCard, BILLA VISA Classic и AVON MasterCard, издадени от банката. Клиентите-физически лица вече имат възможност да получават известяване чрез SMS или e-mail за всяко плащане в търговски обект или интернет, за теглене от банкомат, за разполагаемия кредитен лимит, както и за внесени или преведени средства по картата, дължимата сума по картата, минимална погасителна вноска и срокa за плащане.

  С новата услуга картодържателите получават надеждна и навременна информация за всички извършени транзакции с кредитната карта и печелят сигурност и възможност да следят парите си, като услугата е достъпна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата на български или английски език.

  Годишната такса за услугата SMS/E-mail известяване възлиза на 2.40 лв., като получаването на e-mail известие е без разноски. Допълнително се заплащат 0.12 лв. за всяко sms известие за транзакция/авторизация по карта, както и за внесени или преведени пари. Известяването за размера на минималната погасителна вноска чрез sms или e-mail е без разноски, както е и в момента.

  За да активират новата услуга, притежателите на кредитна карта на Райфайзенбанк трябва да подадат заявление в офис на банката.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.