Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Промоционалните депозити на Райфайзен могат да се откриват и в интернет

  07.07.2009
   

  Промоционалните депозити, както и най-търсените спестовни продукти “Депозит ТОП 3” и “Депозит 3+3” на Райфайзенбанк могат да бъдат откривани в интернет, чрез онлайн банкирането на банката, като в същото време, натрупаните текущи лихви по депозитите могат да бъдат следени ежедневно.

  Интернет банкирането Райфайзен Онлайн е без такси за поддръжка и транзакциите през него са значително по-евтини, в сравнение с тези, извършвани на гише. Продуктът позволява всеки клиент, от всяка точка на света и по всяко време, да наблюдава справочна информация за депозитни, кредитни, картови продукти и сметки, както и да нарежда преводи в лева и валута, и да генерира стандартните банкови извлечения.

  Сигурността при използването на Райфайзен Онлайн се гарантира, както от стандартната идентификация при влизане в сайта, така и чрез безплатно издавания от банката електронен сертификат. В същото време, в случай на желание от страна на клиента, могат да бъдат използвани и допълнителни средства за защита, като хардуерното устройство “Токен” за потвърждаване на активни операции и Универсален електронен подпис (УЕП).

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.