Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзен предлага на фирмите международни факторинг услуги

  29.04.2009
   

  Райфайзен Факторинг ЕООД вече предлага на своите клиенти експортен и импортен международен факторинг, покривайки цялата продуктова гама от факторинг услуги. Това стана възможно след като Райфайзен Факторинг беше първото българско факторинг дружество, прието за член на International Fаctors Group, международната организация на факторинг компании от 58 страни с над 130 членове.

  “В ситуация на влошена икономическа среда предлагаме на фирмите, ползващи нашия факторинг продукт допълнителeн инструмент за оценка, управление и ограничаване на риска от неплащане на своите търговски контрагенти, като те получават и финансиране срещу вземания без допълнителни обезпечения”, коментира Тодор Чанев, управител на Райфайзен Факторинг ЕООД. “Освен финансиране, предлагаме бизнес консултации за оптимизиране на условия на отложено плащане, осигуряване на управление на търговски рискове”, допълва той.

  През 2008г. компанията за факторинг, която е 100% собственост на Райфайзенбанк (България) ЕАД отчита 7 пъти увеличение на активите при запазване на отлично качество на портфейла.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.