Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк (България) подписа Гаранционно споразумение за 15 млн. лева с Националния гаранционен фонд

  11.06.2009
   

  Райфайзенбанк (България) ЕАД и Националният Гаранционен Фонд (НГФ) към Българска банка за развитие, подписаха споразумение за Портфейлна гаранция в размер на 15 млн. лева за поделяне на риска по кредити, предоставяни на малки и средни предприятия /МСП/. Целта на Гаранционната схема е да подпомогне развитието на малките и средни предприятия със стартиращ и съществуващ бизнес в България, като се улесни достъпа им до финансиране при отпускането на инвестиционни и оборотни кредити.

  В рамките на Гаранционната схема могат да бъдат финансирани проекти на малки и средни предприятия при максимална гарантирана сума до 250 000 лева и максимален срок до 2 години за оборотни кредити и до 500 000 лева с максимален срок до 10 години за инвестиционни кредити.

  “Гаранционната схема за кредити за малки и средни фирми с Националния Гаранционен фонд ще даде допълнителна възможност на Райфайзенбанк да осигури по-лесен достъп до финансиране на малкия и среден бизнес при по-гъвкави условия на кредитиране и облекчени условия за обезпечение”, заяви Момчил Андреев, Председател на УС и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.