Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк отпусна кредит в размер на 43.5 млн. евро за оборотни средства на „София – БТ” АД

  02.02.2009
   

  Райфайзенбанк (България) ЕАД и „София-БТ” АД сключиха договор за краткосрочен банков кредит в размер на 43 500 000 евро. Кредитът е с тримесечен срок на издължаване и ще бъде използван за финансиране на оборотните нужди на дружеството.

  „СОФИЯ-БТ” АД е модерно предприятие, разполагащо с най-съвременните технологии за цигарено производство и прецизен качествен контрол, част от група „Булгартабак-Холдинг”АД. Произвежда широк спектър от висококачествени продукти като „Е♥А” слимс, „ММ”, „Средец”, „Булгартабак”, „Трезор” и др., съобразени с всички изисквания на световния пазар на цигари.

  Към 30 септември 2008г. печалбата след данъци на Райфайзенбанк (България) достигна 110.3 млн. лева, като нарасна с 52.9%, спрямо първите девет месеца на 2007г. Активите на банката към 30 септември 2008г. достигнаха 7.16 млрд. лева, което представлява ръст от над 35%, спрямо същия период на 2007г. Райфайзенбанк (България) ЕАД е една от водещите банки в кредитирането на бизнеса в България с пазарен дял по този показател от 10.5%.
  Всички данни са в съответствие с българското счетоводно законодателство, базирано на Международните стандарти за финансови отчети (IFRS).

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.