Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк пуска международна кредитна карта Visa и MasterCard с обезпечение

  09.11.2009
   

  Райфайзенбанк стартира предлагането на международни кредитни карти с чип Visa и MasterCard, обезпечени с парични средства. Новата възможност за издаване на Visa и MasterCard е предназначена най-вече за хора, които разполагат със спестявания и имат необходимост от кредитна карта за плащания на стоки и услуги в търговски обекти, в интернет, за резервации на хотели, самолетни билети, рент-а-кар и други в страната и чужбина.

  Обезпечението на кредитната карта Visa/MasterCard е стандартен срочен депозит в лева, евро или щатски долари, които са внесени по сметка, блокирана за времето на ползване на кредитната карта. Размерът на кредитния лимит по картата е 90% от депозита за карти, обезпечени в лева и евро, и 70% от депозита в щатски долари.

  Всички кредитни карти Visa и MasterCard за физически лица, издадени от Райфайзенбанк, предоставят гратисен период до 45 дни, както и 1% отстъпка от всяка покупка с картата в страната. Картите позволяват клиентите да внасят собствени средства над кредитния лимит, които да ползват когато и както пожелаят без да плащат лихви върху тях.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.