Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Вече близо 1000 българи спестяват чрез иновативната финансова програма на Райфайзен

  07.10.2009
   

  Близо 1000 клиенти вече са се възползвали от Спестовната програма на Райфайзенбанк, чрез която получават възможност гъвкаво да спестяват при изгодни лихви, докато теглят средства или се разплащат. Райфайзенбанк беше първата банка, която предложи на българския банков пазар подобен модерен продукт за граждани.

  Спестовната програма на Райфайзенбанк (България) е разработeна специално за местния пазар, по примера на програмите, стимулиращи спестовността, популярни в Европа, Съединените щати и Азия.

  “Във времена на криза спестяванията са буфер срещу финансови неблагополучия като намаляване на доходите или временна загуба на работното място”, коментира Момчил Андреев, Председател на УС и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк. “Чрез този съвременен продукт, разработен специално за нашия пазар, насърчаваме допълнително традиционната спестовност на българина, като даваме възможност редовно да бъдат заделяни малки суми, които се трупат в депозитна сметка при изгодни лихви”, допълни Андреев.

  Чрез Спестовната програмата на Райфайзенбанк, при всяко теглене от банкомат или плащане на стоки и услуги с дебитната карта Maestro, сума в размер на 3%, 5% или 10% - по избор на клиента, се прехвърлят автоматично по Депозитната сметка. Спестовната програма на Райфайзенбанк се предлага в лева, без такса за откриване на депозитната сметка и дебитната карта. Основната лихва по Депозитната сметка е 2% годишно, като тя се удвоява на 4% годишно при теглене на пари от банкомат или плащане с картата Maestro поне веднъж месечно, в рамките на една година. Годишната лихва се утроява и достига 6%, ако клиентите теглят средства от банкомат или плащат с картата Maestro поне веднъж месечно в рамките на една година и са теглили или прехвърляли средства от депозитната сметка не повече от два пъти годишно. Лихвата, натрупана по Депозитната сметка се изплаща веднъж годишно – на датата на откриване на сметката или при закриването й.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.