Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Калоян Ганев е назначен за Главен икономист на Райфайзенбанк

  18.08.2010
   

  Калоян Ганев е назначен за Главен икономист на Райфайзенбанк (България), като той ще ръководи новосформирания отдел “Икономически анализи и прогнози”.
  Г-н Ганев е макроикономист с дългогодишен професионален опит, като през последните 7 години е работил в Агенцията за икономически анализи и прогнози към Министъра на финансите. Шест години е бил началник на отдел в Агенцията, а през последната година е бил неин изпълнителен директор, отговорен за представянето й пред правителствените структури, както и пред други национални и международни организации като Европейската комисия, Международния валутен фонд и Световната банка.
  Калоян Ганев има над десетгодишен академичен и преподавателски опит, като понастоящем е главен асистент в Стопанския факултет на Софийския Университет “Св. Климент Охридски”. Той има докторска степен по статистика и иконометрия, специализирал е в Департамента по търговия на САЩ, в Университетите Кембридж и Оксфорд във Великобритания, както и в Обединения Виенски Институт на МВФ в Австрия, Централноевропейския университет в Будапеща, Унгария, Университета в Ница, Франция и др. Г-н Ганев владее английски език и ползва немски и руски език.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.