Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзен с коледна промоция по кредитна карта РайКАРТ - 3% отстъпка при покупка

  07.12.2010
   
  • Промоция до края на декември 2010 г.

  Райфайзенбанк стартира коледна промоция по националната си кредитна карта РайКАРТ - банката възстановява 3% от стойността на направените по време на промоцията покупки или плащания с кредитната карта, вместо стандартната отстъпка от 1%. Отстъпката от 3% е валидна и при плащане на комунални услуги с РайКАРТ през банкомат или в интернет. В допълнение на това, за направените покупки във веригите Техномаркет и Пикадили, клиентите получават остъпка от 4%, вместо стандартните 2%. Отстъпката клиентите ще получат обратно по картата в края на декември.
  По-високите отстъпки са валидни по време на промоцията, която продължава до 31 декември 2010 г., като от тях могат да се възползват, както настоящите притежатели на РайКАРТ, така и всички нови клиенти, на които бъде издадена кредитната карта по време на промоционалния период.
  РайКАРТ е револвираща кредитна карта за ползване на територията на България - за плащане на стоки и услуги в търговските обекти, на някои интернет страници, за теглене на пари в брой от всеки банкомат в страната, за плащане на месечни сметки.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.