Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк отпусна 1000 кредита за студенти и докторанти за близо 5 милиона лева

  21.10.2010
   

  Само за месец и половина след старта на програмата за студентско кредитиране на 1 септември 2010 г. Райфайзенбанк одобри 1000 кредита за 5 милиона лева. Банката продължава да отчита висок интерес от студенти, докторанти и техните родители, които искат да финансират собственото си обучение или обучението на своите деца.
  Средната сума на студентските кредити възлиза на 4 751 лв., а за финансиране на обучението си са кандидатствали почти поравно жени и мъже – 56.6% жени и 43.4% мъже, като преобладават студентите от втори и трети курс – около 60%.
  От програмата са се възползвали в най-голяма степен студентите от специалностите Право, Финанси, Архитектура и Медицина – съответно 7.6% студенти по Право, 3.2% по Финанси, 3.1% по Архитектура и 2.6% по Медицина. Кредитите по програмата за студентско кредитиране се отпускат в лева при годишен лихвен процент от 7%, който е фиксиран за целия период. Студентите могат да ползват пълен гратисен период, който обхваща целия период на обучението или докторантурата, без да плащат главницата и лихвата. Изплащането на кредита започва един месец след изтичане на гратисния период, като се погасява на равни месечни вноски в срок от 10 години. Кредитополучателите не дължат такси и комисиони за управление на кредита и не се изисква поръчител или съдлъжник.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.