Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк - с нова за българския банков пазар услуга – Личен финансов портрет

  15.07.2010
   

  Райфайзенбанк стартира предлагането на нова за българския банков пазар услуга – Личен финансов портрет. Новата услуга е предназначена за физически лица, независимо дали са настоящи клиенти на банката. Личен финансов портрет може да се направи при финансов консултант в 80 клона на Райфайзенбанк в цялата страна, като не се изисква предоставянето на  документи, изготвянето му e безплатно и отнема на клиента по-малко от 20 минути.

  Личен финансов портрет

  Личният финансов портрет е услуга, която дава на потребителя ясна моментна картина на личното му финансово състояние в 5 основни области на личните финанси:

  • спестовност
  • кредитна задлъжнялост
  • покриване на рискове
  • пенсионно осигуряване
  • баланс на приходите и разходите

  “С новата услуга на Райфайзенбанк “Личен финансов портрет” помагаме на хората да се ориентират в личните си финанси и да вземат най-добрите решения”, коментира Момчил Андреев, Председател на УС и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк.

  Личният финансов портрет /Financial Healthcheck/ се предлага успешно в Групата Райфайзен от банката в Словакия под името “Финансова диагностика”.

  -Уточнение:
  Личният финансов портрет е само ориентир за клиента и не предполага взимане на важни решения единствено на база резултатите от него. - Банката не се ангажира да дава съвети и препоръки само на база резултатите от теста. - Личният финансов портрет не замества професионалния съвет и необходимостта от допълнително обмисляне на решенията.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.