Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк с промоционална лихва за потребителски кредит

  22.11.2010
   
  • 2 процентни пункта по-ниска лихва от стандартните нива
  • Промоция до края на януари 2011г.

  Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за новоотпуснати потребителски кредити, като лихвеният процент е с 2 процентни пункта по-нисък от стандартните нива. По време на кампанията, лихвеният процент за кредити с поръчител в евро е 9.95%, а за кредити в лева лихвата е 10.95%. Промоционалните условия са валидни за подадени нови искания за потребителски кредит до 31 януари 2011 г., при изпълнение на следните условия: превод на работна заплата по сметка в банката, ползване на пакет „Разплащателна сметка” с поне едно активно комунално плащане и регистрация за Райфайзен Онлайн. По време на промоцията кредитополучателите не дължат такса за разглеждане на искането за кредит и имат възможност да получат като бонус кредитна карта с предварително одобрен лимит, без такса за първата година.

  Потребителският кредит на Райфайзенбанк е със срок на изплащане до 10 години и максимален размер до 30 000 лева или 15 000 евро, като банката не начислява такса за предсрочно погасяване.

  Кредитът може да бъде ползван както за покриване на потребителски нужди като ремонт, покупка на обзавеждане, битова техника и др., така и за текущи задължения и рефинасиране на кредити от други банки.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.