Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк с промоция – без такса за новоиздадени кредитни карти

  04.10.2010
   

  Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за издаване на кредитни карти MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic, Visa Gold или РайКАРТ без годишна такса за първата година. Промоцията е валидна за новоиздадени кредитни карти, за които са подадени искания до 30 ноември 2010 г.

  На картодържателите на кредитни карти VISA, MasterCard и РайКАРТ Райфайзенбанк стандартно предоставя 1% отстъпка от всички покупки в страната, извършени с тях, като сумата се възстановява всеки месец. Клиентите не дължат и такси за издаване и покупки с кредитните карти.

  За по-голяма сигурност притежателите на кредитни карти на Райфайзенбанк имат възможност да получават известяване чрез SMS или e-mail за всяко плащане в търговски обект или интернет, за теглене от банкомат, за разполагаемия кредитен лимит, както и за внесени или преведени средства по картата, дължимата сума по картата, минимална погасителна вноска и срокa за плащане. Услугата е достъпна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата на български или английски език след регистрация в офис на банката.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.