Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк с промоция за депозити

  25.10.2010
   
  • 7% лихва за едногодишен депозит в лева, 4.50% в евро
  • Томбола: награди по 500 лева за открит депозит
  • Промоция до 21 ноември 2010г.

  Печеливши от томболата с награди по депозити на Райфайзенбанк.

  Райфайзенбанк стартира промоционална кампания, както за срочните си депозити, така и за едногодишен “Депозит+” и Депозит «Довнасяне». Лихвеният процент за едногодишните срочни депозити в лева възлиза на 7% на годишна база, а в евро – на 4.50% годишно. Промоционалните условия важат за новооткрити влогове до 21 ноември 2010г. и са валидни за първия период на депозита.
  Райфайзенбанк ще раздава награди по 500 лева в томбола, в която участват всички депозити за физически лица, със срок от и над 3 месеца (в т.ч. срочни депозити, “Депозит+” и Депозит “3+3”, Депозит “Довнасяне” и Депозит “Микс”) и минимална сума 1000 лева или 1000 евро, открити от 11 Октомври до 31 Декември 2010г.
  Наградите се теглят в присъствието на нотариус всеки понеделник от 25 октомври 2010 г. до 10 януари 2011 г., като първите 7 печеливши вече бяха изтеглени. Шансът да бъде спечелена наградата е най-голям за клиентите открили депозит в самото начало на кампанията, тъй като веднъж открит, депозитът участва във всяко теглене до края на промоцията, в случай че не е прекратен предсрочно. В томболата участва само клиента, независимо от броя на депозитите, открити по време на кампанията.
  Всеки печеливш клиент ще бъде уведомен лично по телефона, а наградата ще бъде получена по дебитна карта на Райфайзенбанк. В томболата нямат право да участват служители на банката или дъщерните й дружества.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.