Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк удължава промоциалната кампания по депозитите си

  25.01.2010
   

  Промоционалните условия са валидни до 12 февруари 2010 за депозитните продукти на банката със срочност от 3, 6 и 12 месеца

  Райфайзенбанк удължава промоционалната си кампания по депозитите си до 12 февруари 2010 г. Промоционалните лихви са валидни за новооткритите депозити в лева, евро или щатски долари със срочност 3, 6 и 12 месеца.

  Минималната сума за откриване на срочен депозит е 100 лева, 100 евро или 100 щатски долара. Промоционалните условия важат за новооткрити влогове за периода на промоцията и са валидни за първия период на депозита.

  Промоционалните депозити, както и “Депозит 3+3” на Райфайзенбанк могат да бъдат откривани в интернет, чрез онлайн банкирането на банката, като в същото време, натрупаните текущи лихви по депозитите могат да бъдат следени ежедневно. Сигурността при използването на Райфайзен Онлайн се гарантира хардуерното устройство “Токен”, както от стандартната идентификация при влизане в сайта, така и чрез безплатно издавания от банката електронен сертификат.

  Депозитите в Райфайзенбанк (България) са гарантирани чрез участието на банката във Фонда за гарантиране на влоговете, съгласно действащото законодателство.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.