Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзен предлага златни и сребърни медальони от най-висока проба за предстоящите празници

  11.04.2011
   

  За предстоящите пролетни празници Райфайзенбанк предлага златни и сребърни кюлчета-медальони на швейцарската рафинерия ПАМП, които са изработени от злато и сребро с най-висока проба и според най-високите международни стандарти за чистота. Те са подходящи за подарък както като бижу, така и с инвестиционна цел.

  Златни и сребърни медальони за предстоящите празници

  Кюлчетата-медальони могат да бъдат купени в 115 офиса на банката в цялата страна и се предлагат с верижка от сурова коприна и бижутерска закопчалка, опаковани в торбичка от органза и поставени в луксозна кутийка. Върху всяко едно от кюлчетата са гравирани релефи, наподобяващи дантели, цветя и др., които са пресъздадени от британския дизайнер Глен Браун. На обратната страна има маркировка, която гарантира автентичността и качеството на медальона.

  Райфайзенбанк е единствената в страната, която предлага сребърните и златни кюлчета на швейцарската рафинерия от серията “IcOns” – Lace (дантела). Сребърните са с тегло 10 гр., проба 999/1000 и на цена 86 лв. с ДДС. Златните кюлчета-медальони са от най-висока проба – 999.9/1000, с тегло от 5 гр. и могат да се закупят от офисите на банката за 429 лв.
  Подходящи за предстоящата Цветница са медальоните от серията “IcOns” – Blooms (цветове), като клиентът може да избира мотивите роза, орхидея и ирис. Сребърните кюлчета-медальони са с проба 999/1000, тегло 6.2 гр. и се предлагат на цена 78 лв. с ДДС. Златните са от най-висока проба, теглото им също е 6.2 гр., а цената 499 лв.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.