Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк (България) с награда от Дойче Банк за отлично качество на платежните нареждания в евро

  21.07.2011
   

  За седма поредна година Райфайзенбанк (България) ЕАД получи наградата на Дойче Банк за отлично качество на платежните нареждания в евро за 2010 г. (EUR Straight-Through Processing (STP) Excellence Award 2010.)

  Тази награда се присъжда за изключително високо качество на международните разплащания и за постигнат забележителен резултат, а именно 99.9 % STP коефициент. Коефициентът отразява дела на автоматично обработените преводи от общия брой преводи. Този резултат реално демонстрира високата автоматизация на направените преводи от Райфайзенбанк към Дойче Банк, при които не се налага никаква ръчна намеса от страна на служители на Дойче Банк. По този начин се подобрява и ефективността, и не се допускат допълнителни разходи, във връзка с ръчната обработка на платежните нареждания, а клиентите получават качествено и бързо обслужване без забавяне при изпълнението на техните платежни нареждания.

  Освен с наградата от Дойче Банк през юли Райфайзенбанк бе отличена и с приза “Таен клиент” в конкурса "Банка на годината 2010 г.", който е доказателство за високото качество на обслужване в банковите клонове на Райфайзенбанк.

  Наградата от Дойче Банк

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.