Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк и БИЛЛА с Великденска промоция по ко-брандираната кредитна карта BILLA-Visa Classic

  24.03.2011
   
  • Кошници с лакомства и козунаци ще бъдат раздадени при покупки с картата в магазините на БИЛЛА

  Райфайзенбанк и БИЛЛА стартират промоция по ко-брандираната кредитна карта BILLA-Visa Classic за Великденските и Гергьовденските празници. По време на кампанията притежателите на картата, направили общо покупки с картата в магазините на БИЛЛА за 200 и повече лева могат да получат козунак, а тези с покупки за 500 и повече лева – кошница с изненади. Промоцията важи за направени покупки до 15 май 2011 г., до изчерпване на количествата на подаръците.

  Всички клиенти, които за едно или няколко пазарувания достигнат необходимата обща сума на покупки, ще бъдат уведомявани лично по телефона, като подаръкът ще се получава в най-удобния за тях магазин на БИЛЛА.

  Международната кредитна карта с чип BILLA-Visa Classic е съвместен продукт на Райфайзенбанк и БИЛЛА, предназначена за плащане или теглене на пари в брой, както в страната, така и в чужбина. Нейните притежатели получават преференции при пазаруване във веригата магазини – 2% отстъпка за всяка покупка, без месечна такса при покупка над 150 лв. и по-ниска лихва за пазаруване с картата в БИЛЛА.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.