Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк отпусна 11.6 млн. евро по европейска линия за жилищно кредитиране

  20.07.2011
   
  • Над половината от кредитната линия усвоена за по-малко от година
  • Промоцията продължава до 15 септември 2011 г.
  • Недвижими имоти, кредитиране, застраховане и юридическа консултация “под един покрив в “Райфайзен Жилищен Център”

  Райфайзенбанк отпусна 11.6 млн. евро ипотечни кредити по европейска линия за жилищно кредитиране, предоставена от Европейския фонд за Югоизточна Европа (ЕФЮЕ), като за по-малко от година банката е усвоила над 50% от линията, в размер на 20 млн. евро. Със средства по линията се финансира както покупката на жилище, така и ремонти, и подобрения на домовете.

  Поради интереса на клиентите, Райфайзенбанк удължава промоцията, като предоставя изгодни условия за покупка или ремонт на жилище. Финансиране по кредитната линия на ЕФЮЕ се отпуска в евро - максималният срок на изплащане е 30 години, когато кредитът се използва за покупка на жилище, и 20 години, когато се ползва за ремонти и подобрения. Максималният размер е до 100 000 евро, а лихвеният процент е плаващ на базата на движението на ЮРИБОР -лихвата възлиза на 6.75% годишно при покупката на застрахователен пакет “Живот” или “Злополука”, както и при ползването на интернет банкирането на Райфайзенбанк, и на пакет банкови услуги “Комфорт” с поне едно регистрирано комунално плащане. Клиентите не дължат такса за разглеждане на документите, както и такса за предсрочно погасяване след третата година от срока на кредита, и получават безплатно предварително одобрение на кредита за един ден, на база на предоставените документи за доход.

  Статистиката на Райфайзенбанк показва, че до този момент със средствата от кредитната линия най-често клиентите са купували имот (80% от усвоения обем), а средният размер на отпусканите кредити възлиза на около 35 000 евро. Най-много заеми за покупка или ремонт на жилище банката е отпуснала в София, следвана от Варна, Бургас и Стара Загора.

  Клиентите могат да кандидатстват за финансиране по линията за жилищно кредитиране на ЕФЮЕ, както във всеки от 188-те офиса на Райфайзенбанк, така и в жилищните центрове на Райфайзен, където “под един покрив” могат да изберат своя имот и да получат консултация за финансирането, застраховането и юридическото оформление на сделката.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.