Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк подписа Гаранционно споразумение с Националния гаранционен фонд за финансиране на малкия и среден бизнес от сектор Рибарство

  30.08.2011
   

  Райфайзенбанк (България) ЕАД и Националният Гаранционен Фонд (НГФ), дъщерно дружество на Българска банка за развитие, подписаха ново гаранционно споразумение за поделяне на риска по кредити и банкови гаранции за малки и средни предприятия /МСП/. Целта на Гаранционната схема е да подпомогне развитието на българските малки и средни предприятия от сектор Рибарство със стартиращ и съществуващ бизнес с одобрени проекти по Оперативна програма за развитие на сектор „Рибарство” 2007 – 2013 г., като се улесни достъпът им до финансиране и се насърчи създаването на нови работни места.

  В рамките на Гаранционната схема Райфайзенбанк ще финансира при облекчени условия проекти на микро, малки и средни фирми от сектор Рибарство, като максималната гарантирана сума при предоставянето на кредити и/или издаване на контрагаранции по издадени банкови гаранции на група свързани лица е до 1 млн. лева. Максималният срок на гаранцията по кредити може да бъде до 10 години, при контрагаранции по издадени банкови гаранции - до 3 години.

  Настоящата гаранционна схема за фирми от сектор Рибарство е третото споразумение между Райфайзенбанк и Националния Гаранционен Фонд за осигуряване на по-лесен достъп до финансиране на български малки и средни предприятия, като общият гарантиран лимит по първите две споразумения възлиза на 40 млн. лева.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.