Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк - с изгодни кредити за малки и средни фирми по JEREMIE

  16.08.2011
   

  Райфайзенбанк (България) ЕАД ще предоставя кредити на малки и средни фирми при изгодни условия и значително облекчени изисквания в рамките на инициативата JEREMIE. Максималният размер на кредита, който ще се отпуска на бизнеса при по-ниски такси, лихви и изисквания за обезпечение, е до 1.3 млн.евро за срок до 72 месеца.

  Инициативата JEREMIE “Съвместни европейски ресурси за микро, малки и средни предприятия” се осъществява посредством Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013 г.”, финансирана от Европейския Фонд за Регионално Развитие и от националния бюджет. Гаранционното споразумение за участие в инициативата, подписано в средата на месец юли от Райфайзенбанк и Европейския Инвестиционен Фонд (ЕИФ), ще даде възможност на местния малък и среден бизнес да се възползва от финансиране за общо 65 млн. евро. Целта на гаранционната програма е да подпомогне развитието на широк кръг от малки и средни фирми в България, като се улесни достъпът им до финансиране на нови инвестиционни проекти и свързаните с тях оборотни средства.

  С участието си в JEREMIE Райфайзенбанк ще разшири допълнително кръга от предлаганите банкови продукти и услуги съвместно с фондовете от Европейския съюз и други европейски и международни финансови институции, като с това ще подпомогне развитието на малкия и среден бизнес в страната и конкурентоспособността на фирмите. Само преди дни Банката за развитие към Съвета на Европа /БРСЕ/ предостави кредитна линия в размер на 20 млн. евро за подпомагане на българските малки и средни предприятия на Райфайзен Лизинг, част от Групата Райфайзен в България.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.