Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк с изгодни програми за разплащания за малкия и среден бизнес

  16.11.2011
   
  • Фирмите могат да спестят до 40% от разходите за банкови услуги

  Райфайзенбанк стартира предлагането на нови пакетни програми за малки и средни предприятия, с които фирмите могат да спестят до 40% от разходите си за банкови услуги. С новите програми „Инициатива+” и „Базова програма”, малкият и среден бизнес има възможността да ползва преференциални условия за банкови услуги, включени в избрания пакет - поддръжка на сметка, преводи и касови операции при по-изгодни условия.

  Пакетните програми са разработени така, че да предоставят удобство в ежедневния бизнес на малките и средни фирми. Те включват отстъпки от стандартните цени за банкови услуги; определен брой междубанкови разплащания в лева без такса; безплатно откриване и поддръжка на сметка за срока на пакета; фирмена дебитна карта Маестро – без такса за поддръжка за една година, както и преференциални условия при касови операции. При заплащане на таксата на пакетната програма за 1 година или инсталиране на ПОС терминал, малките и средни фирми получават допълнително 1 месец безплатно ползване на избраната от тях пакетна програма.
  В допълнение на това, при покупката на пакет „Инициатива+” клиентите получават отстъпка в размер на 15% от таксата за кандидатстване за кредит за малкия и среден бизнес до 250 000 евро, а при инсталиране на ПОС терминал получават отстъпки от дължимите такси за обработка на приетите през първите 6 месеца разплащания с карти Maestro/Visa/MasterCard.

  Пакетните програми се предлагат за левови и еврови сметки, като клиентите, закупили подобна програма, не дължат такси за неограничен брой вътрешнобанкови преводи по електронен път.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.