Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк с нова промоция за малкия бизнес

  13.07.2011
   
  • Фиксирана лихва за първата година
  • Намалена такса за управление на кредита
  • Промоция до края на септември 2011 г.

  Райфайзенбанк стартира нова промоционална кампания за новоотпуснати обезпечени кредити за малките и средни предприятия, в рамките на която лихвата е фиксирана за първата година. За кредити в евро фиксираната лихва за първата година е от 6.8% годишно, а за кредити в лева лихвеният процент е от 7%. За остатъчния период на кредита лихвата е плаваща и се определя на база на 3-месечен ЮРИБОР плюс надбавка за кредити в евро (7.5% към 24 юни 2011 г.) и 3-месечен СОФИБОР плюс надбавка за кредити в лева (8% към 24 юни 2011 г.). Максималната сума на кредита е 250 000 евро.

  Малките и средни фирми могат да ползват финансирането, както за инвестиционни цели, така и за оборотни нужди, като максималният срок е до 15 години за инвестиционните кредити и до 5 години за оборотните кредити. Промоционалните условия са валидни за подадени искания до 30 септември 2011 г. и важат за кредити, които са обезпечени с недвижим имот.

  В рамките на кампанията фирмите и предприемачите могат да се възползват и от наполовина по-ниска комисиона за управление, която през първата година е в размер на 0.75%, което ще намали първоначалните им разходи при отпускане на кредита.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.