Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк си партнира с Фонда за устойчиво градско развитие на София за подобряване на градската среда

  07.11.2012
   

  Райфайзенбанк (България) ЕАД бе избрана за банка-партньор на Фонда за устойчиво градско развитие на София ЕАД (ФУГРС), след като спечели търг за управление и администриране на финансирането на проекти за подобряване на градската среда в столицата.

  За финансиране на проект за градско развитие могат да кандидатстват Столична община, общински дружества, публично-частни партньорства и частни инвеститори. Половината от средствата за финансирането, в размер на 24.6 млн. лв., са предоставени от Оперативна програма „Регионално развитие 2007-2013 г." по линия на Холдинговия фонд по инициативата JESSICA за България, а останалите 24.6 млн. лв. са осигурени от Фонда за устойчиво градско развитие на София под формата на съфинансиране.

  Райфайзенбанк ще извършва оценка на риска и кредитоспособността на крайните получатели и ще администрира финансирането на проектите.

  Проектите, които могат да получат финансиране от ФУГРС, са свързани с подобряване на градската среда и инфраструктура, обновяване на обществени пространства, рехабилитация на транспортната инфраструктура и подобряване на мобилността, възстановяване на изостанали градски зони и др.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.