Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк финансира строежа и пускането на вода на пътнически речен кораб “Ариана”

  21.03.2012
   

  Райфайзенбанк (България) ЕАД отпусна дългосрочен кредит в размер на 9 млн. евро на Дунавско речно плаване ЕАД, дъщерно дружество на Дунав Турс АД за финансиране на построяването и пускането на вода на моторния речен пътнически кораб “Ариана”.
  На 17 март 2012 г. във Франкфурт на Майн, Германия беше проведена церемония по официалното кръщаване на кораба в присъствието на много гости – представители на туристическия бизнес от Западна Европа, на банкови институции и бизнес партньори от страната и чужбина.
  Корабът е построен в корабостроителницата в холандския град Граве и ще започне да превозва пътници още през сезон 2012 г. М/к “Ариана” е с категория 4 звезди и разполага с 81 кабини за 162 пасажери. Пригоден е за плаване по всички реки и канали в Западна и Централна Европа, по които се осъществява навигация – от Амстердам до делтата на р. Дунав.
  Райфайзенбанк е водеща банка в кредитирането на бизнеса, като към 31 декември 2011 г. кредитният й портфейл за корпоративни клиенти възлиза на 3.64 млрд. лева, което съответства на пазарен дял от 10%.

  Пътнически речен кораб “Ариана”

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.