Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк разширява Централата си с над 2 000 кв.м.

  30.01.2012
   

  Райфайзенбанк (България) ЕАД нае допълнително 2 400 кв.м. площ в бизнес комплекса Полиграфия Офис Център, като Централното управление на банката ще продължи да ползва и сградата на ул. Гогол в София.

  „Поради разрастването на банката през последните години, сградата на Централното управление на ул. Гогол се оказа недостатъчна, за да побере всички служители”, коментира Момчил Андреев, Председател на УС и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк. „Инвестирахме, за да подобрим условията за труд в централата и да обслужваме още по-добре клиентите си”, допълни той.

  „Фактът, че една от най-големите банкови институции в България гласува доверие на Полиграфия Офис Център, е доказателство, че той е изграден по изключително високи стандарти и може да покрие всички съвременни изисквания на корпоративните наематели”, коментира Сергей Койнов, управляващ партньор във Forton International и посредник по отдаването под наем на офиса. „На практика във Виена, където е и централата на Райфайзенбанк, много качествени офис сгради са всъщност реновирани исторически постройки; така е и с архитектурата на сградата на бившия Полиграфически комбинат, построен през 50-те години на XXв. - запазена отвън и напълно модернизирана отвътре”, допълни Койнов.

  Полиграфия Офис Център е с РЗП от 21 000 кв. м., над 2 200 кв. м. търговски и 16 500 кв. м. офис площи. Комплексът разполага с 230 паркоместа. Сградата е подсигурена с жива охрана, видеонаблюдение, разполага с представително фоайе и обща рецепция със система за контролиран достъп.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.