Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Мария Лазова e новият ръководил на отдел “Попечителски услуги и Инвестиционно банкиране” в Райфайзенбанк

  12.09.2013
   

  Мария ЛазоваМария Лазова беше назначена за началник отдел “Попечителски услуги и Инвестиционно банкиране” в Райфайзенбанк (България) ЕАД. На новата позиция тя ще ръководи екип от експерти с основен фокус върху предоставянето на попечителски и депозитарни услуги с ценни книжа на големи чуждестранни и местни институционални инвеститори на българския капиталов пазар, както и в сферата на инвестиционното банкиране.

  “Дългогодишният опит на г-жа Лазова допълнително ще допринесе за разширяването на позицията на Райфайзенбанк като водеща банка в областта на попечителските и депозитарни услуги за чуждестранни клиенти като глобалните банки-депозитари, инвестиционни банки, инвестиционни посредници, както и за местните клиенти - пенсионни фондове, застрахователни компании, управляващи дружества”, коментира Евелина Милтенова, член на Управителния съвет на Райфайзенбанк с ресор “Капиталови пазари и финансови институции”.

  Мария Лазова се присъединява към Райфайзенбанк и новосформирания екип на Райфайзен Банк Интернешънъл АГ за услуги с ценни книжа в Централна и Източна Европа и Австрия, от ИНГ Банк – клон София. В продължение на 15 години тя развива и ръководи отношенията с местни и чуждестранни финансови институции, инвеститори и партньори, при предоставянето на попечителски и депозитарни услуги. Преди да се присъедини към Райфайзенбанк, Мария Лазова последно е заемала длъжността Ръководител на звеното за услуги с ценни книжа и финансови институции.

  Мария Лазова е магистър по Икономика и организация на труда, и Международни икономически отношения от УНСС, София. Специализирала е международно банкиране в Германия. Владее английски, руски и гръцки език.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.