Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Над 280 000 лева са събрани до този момент от четвъртата благотворителна инициатива на Райфайзенбанк “Избери, за да помогнеш”

  07.01.2013
   

  Дарителската кампания продължава – всеки може да подкрепи проектите в кампанията на www.izberi.rbb.bg или като изпрати SMS

  284 398 лева са събрани до този момент от четвъртата дарителска кампания на Райфайзенбанк “Избери, за да помогнеш” 2012 г., като близо 70% от сумата е за здравни проекти. Средствата са набрани от лични дарения на 2400 служители на Групата Райфайзен и банката, която за всяко направено дарение е добавила по още 100 лв.

  Инициативата “Избери, за да помогнеш” и дарителската й платформа продължават да бъдат активни за външни дарители – граждани и фирми, които искат да направят благотворителен жест. 24-те проекта, включени в инициативата имат за цел да решат значими проблеми от сферата на здравеопазването, социалната сфера, културата и образованието, и опазването на околната среда. Активната дарителска кампания на Райфайзенбанк продължава до края на януари 2013 г., като всеки може да подкрепи каузите, чрез дарение през сайта на кампанията www.izberi.rbb.bg или чрез SMS.

  В набраната до този момент сума не са включени средствата от дарители, които са превеждали средства директно на организациите, както и даренията чрез SMS. Сайтът на инициативата www.izberi.rbb.bg ще остане активен и след публичното отчитане на набраните средства по време на кампанията, което ще се проведе в началото на февруари 2013 г. На сайта ще се поместват и отчетите на организациите, включени в кампанията, за това как са изразходвали дарените средства.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.