Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Наградите на Global Finance: РБИ е “Най-добра банка в ЦИЕ”

  27.03.2013
   
  • РБИ получава отличието за седми пореден път
  • Награди “Най-добра банка” получават и дъщерните банки в Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Румъния и Сърбия

  Райфайзен Банк Интернешънъл взе наградата за “Най-добра банка в Централна и Източна Европа” за седми пореден път в класацията “Най-добрите световни банки на развитите и развиващите се пазари”, организирана от престижното финансово списание Глоубъл Файнанс (Global Finance). До този момент, РБИ е била отличавана 9 пъти с наградата в рамките на 10 години.
  В същото време, дъщерните банки на РБИ в Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Румъния и Сърбия взеха приза за “Най-добра банка” на съответните пазари.

  "Седмата поредна награда е атестация за забележителното ни представяне, особено след началото на кризата. От 2008 г.* средната годишна печалба, която генерирахме е в размер на повече от 800 млн. евро годишно," каза Херберт Степич, Главен изпълнителен директор на РБИ.
  Наградата на Global Finance е продължение на успехите на РБИ и през 2013 г. – през 2012 г. банката получи четири регионални награди за “Най-добра банка” от водещите финансови издания Global Finance, EMEA Finance, Euromoney и The Banker за стратегическото си позициониране, представянето си и отличното обслужване на индивидуални и корпоративни клиенти в ЦИЕ.

  *2008 г. като Райфайзен Интернешънъл Банк-Холдинг АГ, от 2010 г. като Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (2009 г. на база про форма).

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.