Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк “отваря вратите” си за Дни на потребителското кредитиране

  01.12.2013
   

  Коледни изненади по време на Дните на отворени врати

  • Потребителски кредит с отговор до 2 часа без такса за кандидатстване, без поръчител и превод на работната заплата
  • 15 офиса - с удължено работно време от 2 до 15 Декември 2013 г.
  • Коледни изненади за клиентите по време на Дните на отворени врати

  Райфайзенбанк открива Дни на потребителското кредитиране, по време на които клиентите ще могат да кандидатстват за потребителски кредит по бърза и улеснена процедура и при преференциални условия. 15 офиса в цялата страна, включени в кампанията ще работят с удължено работно време. 9 офиса в София, и по един в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе и Плевен ще работят до 18:30 ч. през работните дни, а в събота, от 10 до 14 ч.

  В Дните на потребителското кредитиране, в предпразничния коледно-новогодишен период от 2 до 15 декември 2013 г., клиентите ще се възползват от изгодно предложение по потребителски кредит – сума до 7000 лв. и срок на изплащане до 7 години, без да се изисква превод на работната заплата по сметка в Райфайзенбанк, както и без да се изисква поръчител. Подадените искания за кредит в периода на Дните на потребителското кредитиране, както и до края на месец декември 2013 г., са без такса за кандидатстване, а клиентите ще получават отговор до 2 часа.

   “Взехме решение в последния и обичайно много активен месец на годината да бъдем още по-близо до клиентите си и да им предложим обслужване и отношение, което отговаря на забързаното предпразнично темпо" , коментира Ани Ангелова, изпълнителен директор на Райфайзенбанк с ресор “Банкиране на дребно”. “Тази програма е част от стремежа ни да предлагаме специално отношение и високо качество на обслужване на клиентите и да се утвърждаваме все повече като техен предпочитан финансов партньор", допълни тя.

  По време на Дните за потребителско кредитиране експерти на банката ще консултират безплатно желаещите да вземат потребителски кредит за най-изгодната и удобна за тях схема на изплащане. Всеки клиент, посетил някой от 15-те офиса, включени в кампанията, ще получи подарък – коледен сувенир, а докато родителите разговарят с кредитните консултанти техните деца ще могат да се забавляват като рисуват и оцветяват.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.