Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк предлага комплекс иновативни електронни услуги на своите клиенти

  15.10.2013
   
  • Зони за банково самообслужване 24 часа 7 дни в седмицата
  • Свободен достъп до безжичен интернет в офисите на Райфайзенбанк
  • Мобилни приложения за активно банкиране през смартфони и таблети
  • Нов по-интуитивен корпоративен интернет сайт на банката www.rbb.bg с версия за хора със зрителни увреждания

  Райфайзенбанк стартира предлагането на комплекс от електронни услуги за по-бърз и лесен достъп до продуктите на банката, благодарение на новите технологии. Клиентите вече могат да се възползват от мобилното банкиране Райфайзен Онлайн с най-популярните операционни системи за смартфони и други мобилни устройства, безплатен безжичен интернет в офисите, зони за банково самообслужване 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, а от днес и от нов осъвременен корпоративен уеб сайт www.rbb.bg.

  "Банкирането на дребно е много важен сегмент за нас. Основната цел на Райфайзенбанк е да можем във всеки един момент да предложим на своите клиенти модерни и иновативни възможности за банкиране, като по този начин се утвърдим като банка, отговаряща на растящите нужди на своите клиенти да спестяват време и средства чрез повече възможности да банкират онлайн или чрез мобилните си устройства", заяви Оливер Рьогл, Главен изпълнителен директор на Райфайзенбанк.

  С бързото навлизане на новите технологии все повече клиенти на Райфайзенбанк използват Интернет банкирането Райфайзен Онлайн – както през компютрите си, така и през мобилните си устройства - таблети и смартфони. Към настоящия момент потребителите, ползващи Райфайзен Онлайн са близо половината от клиентите на банката по наши данни. Вече всеки 5 от 7 превода, извършвани в банката, се нареждат през електронен канал, което е и по-евтино и изгодно за клиентите в сравнение с традиционните преводи в банков офис. Подобреният Райфайзен Онлайн е разработен както за физически лица, така и за фирми, и предлага удобна за потребителите навигация, модерен дизайн, 24-часов достъп до собствените или фирмени сметки и възможност за банкиране, виртуално откриване на депозити, други разнообразни услуги и високо ниво на сигурност.

  Данните от проведената от Райфайзенбанк в края на септември и началото на октомври тази година онлайн анкета показват, че над 80% от клиентите на интернет банкирането Райфайзен Онлайн го използват минимум веднъж седмично. “В отговор на тези тенденции Райфайзенбанк продължава да инвестира в развитието на електронните технологии и разширяване на набора услуги, достъпни за клиентите през Райфайзен Онлайн.”, коментира Ани Ангелова, изпълнителен директор на банката, с ресор «Банкиране на дребно». “Развитието на пазара на смартфони и таблети в България, както и отличния достъп до интернет в страната, е предпоставка Райфайзенбанк да предложи на всички клиенти, потребители на Райфайзен Онлайн да банкират през телефоните или таблетите си без нужда от допълнителна регистрация, като им осугиряваме високо ниво на сигурност”, допълни тя.

  Мобилно банкиране Райфайзен онлайн

  Всички потребители на интернет банкирането Райфайзен Онлайн, които притежават мобилни устройства (смартфони, таблети и др.) с операционна система Android или iOS, да могат бързо и удобно без допълнителни регистрации да достъпят до своя профил и да извършват активни банкови операции чрез инсталиране на напълно безплатно специализирано за тяхното устройство приложение. Към настоящия момент, приложенията за мобилно

  банкиране на Райфайзенбанк за Android и iOS се теглят активно като са регистрирани над 2500 сваляния месечно за 2-те операционни системи. Чрез мобилното приложение клиентите могат по всяко време на денонощието, независимо от местоположението, да получават информация за актуалния баланс и движение по регистрарани сметки, наличности и др. Те могат да извършват неограничен брой преводи с висока сигурност, в местна и чуждестранна валута (до 300 лева или тяхната равностойност), без да е необходимо допълнителна инсталация на сертификат, а само с потвърждаване чрез SMS код или ТОКЕН устройство.

  За удобство на клиентите, 120 офиса на Райфайзенбанк поетапно започват да предлагат безплатен достъп до безжичен интернет. Клиентите на банката могат да се възползват от високоскоростната безжична WiFi мрежа без парола и допълнителни настройки на собствените си мобилни устройствата. Докато се намират в банковите клонове клиенти и посетители на банковия клон могат да се информират в интернет и да сравнявате актуални банкови промоции и оферти, да банкират или да сърфират в мрежата.

  Нов по-интуитивен корпоративен интернет сайт на банката

  Новият корпоративен сайт на Райфайзенбанк www.rbb.bg е онлайн от днес; той е с подобрен модерен дизайн и предлага на интернет потребителите лесна навигация, достъп до информация, както и версия за хора със зрителни увреждания. Клиентите на банката вече имат достъп до по-голям брой онлайн форми за кандидастване за различни продукти и услуги, предлагани от Райфайзенбанк. 

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.