Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк с промоция за кредитни карти – без лихва за новоиздадени кредитни карти

  18.09.2013
   

  Райфайзенбанк стартира есенна промоционална кампания, по време на която за новоиздадени кредитни карти MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Classic и Visa Gold клиентите няма да дължат лихва до 15 март 2014 г. Предложението за ползване на картата без лихва e валидно както за плащане в магазини и в интернет, така и за теглене в брой. Промоцията е за новоиздадени кредитни карти, за които са подадени искания до 31 декември 2013 г.

  На картодържателите на кредитни карти MasterCard и Visa Райфайзенбанк предоставя стандартна отстъпка от 1% от всички покупки в страната, извършени с тях, като сумата се възстановява всеки месец.

  До края на годината клиентите могат да се възползват и от възможността за безплатно известяване чрез SMS при всяка извършена операция с кредитна карта Visa и MasterCard. Удобството на услугата е, че няколко минути след плащане, теглене с картата, вноска или превод, клиентите получават информация за извършената операция, като съобщението съдържа и разполагаемата сума след нея. По този начин, могат да се следят движенията по картата и винаги да са информирани с какви средства разполагат.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.