Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  РБИ взе наградата за “Най-добра банка в Централна и Източна Европа и ОНД “. Райфайзенбанк (България) с приз “Най-добра инвестиционна банка”

  06.06.2013
   

  • Награди “Най-добра банка” и в Австрия, и Босна и Херцеговина
  • “Най-добра чуждестранна банка” в Албания, Румъния и Русия
  • “Най-добра инвестиционна банка” в Австрия и България

  Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ) отново бе отличена с престижната награда “Най-добра банка в Централна и Източна Европа/ЦИЕ/ и ОНД” от финансовото издание EMEA Финанс. Наградата бе връчена по време на церемонията “Европейски банкови награди 2012”, състояла се снощи във Виена.

  Освен голямата награда, Централното управление на РБИ и няколко дъщерни банки получиха награди в 7 подкатегории. Централата във Виена бе определена за “Най-добра банка” и “Най-добра инвестиционна банка” в Австрия. Райфайзен Босна и Херцеговина спечели титлата “Най-добра банка” в страната, а дружествата в Албания, Румъния и Русия бяха определени за “Най-добра чуждестранна банка” на съответните пазари. Райфайзенбанк (България) спечели приза в категорията “Най-добра инвестиционна банка”.

  “Наградите са доказателство, че нашият ангажимент към региона, особено в предизвикателни времена, е забелязан и възнаграден. Благодарение на диверсифицирания ни бизнес модел, успяхме да подобрим офертите към клиентите си и отново да постигнем много добри резултати”, каза Херберт Степич, главен изпълнителен директор на РБИ.

  Карл Севелда, заместник главен изпълнителен директор на РБИ, отговарящ за корпоративния бизнес, обясни: “Наградите за Австрия потвърждават подхода ни, ориентиран към клиентите, които оценяват направените специално за тях продукти и финансови решения. Клиентите ни знаят, че могат да разчитат на нас по отношение на качеството и сътрудничеството.”

  Клеменс Бройер, член на УС, отговарящ за пазарите и инвестиционното банкиране допълва: ”Най-важната разлика между успешните и по-малко успешните банки не е стратегията сама по себе си, а и нейното изпълнение, където свършихме много добра работа през 2012 г.”

  РБИ получава награда за региона ЦИЕ и ОНД на EMEA Финанс за пети пореден път, като това е втората регионална награда, която банката взима през 2013 г.

  EMEA Финанс е двумесечно издание, отразяващо водещи финансови събития, инициирани и повлияни от международната финансова индустрия в Европа, Близкия Изток и Африка -регионът на ЕМЕА. Списанието, с централа в Лондон, има над 25 000 читатели, а уеб сайтът му (www.emeafinance.com) и седмичното издание eNews достигат до над 100 000 професионалисти в региона на Европа, Близкия Изток и Африка.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.