Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Започва 5-ата поредна дарителска кампания на Райфайзенбанк „Избери, за да помогнеш”

  14.11.2013
   

  Благотворителната платформа за онлайн дарения е отворена за външните дарители от днес

  • 21 общественозначими здравни, социални, културни и еко каузище бъдат популяризирани  и подкрепени в кампанията.
  • В онлайн платформата izberi.rbb.bgвъзможност за дарение с няколко клика - всяко дарение от външен дарител постъпва  директно за каузата, която е избрал да подкрепи
  • Близо 3000 служители в групата Райфайзен в страната подкрепят кампанията “Избери, за да помогнеш” със свои лични дарения

  За пета поредна година Райфайзенбанк стартира дарителската кампания “Избери, за да помогнеш” 2013 с нови 21 общественозначими здравни, социални, културни и еко каузи, за които ще се набира подкрепа и финансиране. В кампанията са включени проекти в помощ на хора с множествена склероза, за новородени с увреждания, за деца и юноши, преживели насилие, стипендии за деца-сираци, грижи за възрастни и болни хора, проект за почистване на крайбрежната ивица на р. Дунав и др. Най-много средства в дарителската кампания традиционно се даряват от Райфайзенбанк и служителите на Групата Райфайзен в България, като те правят лични дарения по избран от тях проект, а за всеки дарителски жест от служител, независимо от сумата, Райфайзенбанк добавя по 100 лв.

  Концепцията и изпълнението на инициативата “Избери, за да помогнеш”  са наистина добри и през годините това се е доказало чрез обществената полза от значимите каузи, които подкрепихме, както и от множеството утвърдени награди за социална отговорност, които получихме”, коментира Оливер Рьогл, Главен изпълнителен директор на Райфайзенбанк. “Само преди дни Райфайзенбанк беше наградена от Президента на Републиката Росен Плевнелиев и с наградата на Българския дарителски форум “Най-щедър дарител” именно за кампанията “Избери, за да помогнеш”, допълни той.    

  И през тази година на интернет страницата на кампанията www.izberi.rbb.bg са представени актуалните проекти на неправителствени организации, фондации, болници и др., за които външни дарители и всеки, който желае, може да се направи дарение директно по сметка на избрания благотворителен проект или онлайн чрез системата за разплащания Pay.dir.bg, или чрез интернет банкирането на Райфайзенбанк. Благотворителната платформа www.izberi.rbb.bg с новите 21 проекта е активна от днес. Дарения в онлайн платформата се правят лесно и удобно с няколко клика на мишката, като всяко дарение отива директно за избраната от дарителя кауза. Всички каузи, включени в кампанията “Избери, за да помогнеш” са проверени и проучени и избрани, така че да засягат значим за обществото проблем, а бенефициентът да е в състояние да осигури работата по решаването му.

  21-та нови каузи в дарителската инициатива ще се популяризират и представят с безвъзмездната подкрепа на 11 утвърдени национални медии – в. 24 часа, БНР, БНТ, Дарик радио, Нова ТВ, сп. Осем, в. Стандарт, в. Трета възраст и в. Труд, еconomymagazine.bg, IDEAcomm. Освен първоначално предложените проекти, служителите ще могат да правят предложения за каузи, които също да бъдат включени в  “Избери, за да помогнеш” 2013 като проекти по тяхна лична инициатива. За всеки конкретен проект в дарителската кампания могат да се правят дарения и чрез SMS.

  За изминалите четири издания дарителската кампания на Райфайзенбанк “Избери, за да помогнеш” е подкрепила повече от 100 проекта с близо 1.5 млн. лева в помощ на болни деца, възрастни хора, хора в неравностойно положение, култура, образование и опазване на околната среда.

   

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.