Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  7.97% фиксирана лихва за първата година за потребителски кредити в промоционална кампания на Райфайзенбанк

  02.04.2014
   

  http://www.rbb.bg/media/filer_public/2014/04/02/700x300.jpg

  Специална инсталация в търговски центрове в София и Варна ще представя промоционалните условия

  • До 35 000 лв. и срок на изплащане до 10 години
  • Промоция до 30 юни 2014 г.

  Райфайзенбанк (България) стартира промоционална кампания за нови потребителски кредити, по време на която клиентите могат да се възползват от по-ниски лихви  за кредити до 35 000 лв. Годишният лихвен процент е фиксиран за първата година на 7.97% за кредити със срок на изплащане до 7 години и 8.97% за срок над 7 г. За остатъчния период лихвата се формира на базата на 6-месечен SOFIBOR плюс надбавка. Максималният срок на изплащане е до 10 години като кредитите могат да бъдат погасени предсрочно по всяко време без такса. Клиентите, одобрени за потребителски кредит получават и кредитна карта с предварително одобрен лимит, която е без такса обслужване за първата година. Промоционалните условия са валидни за подадени искания за потребителски кредити до 30 юни 2014 г. С пълните условия на промоцията клиентите могат да се запознаят на сайта на банката и на телефон 0700 10 000.

  До края на месец април специална инсталация в молове и търговски центрове ще представя промоционалната кампания за потребителски кредити на Райфайзенбанк. Всички посетители на молове в София и Варна, ще могат да “придадат форма” на своите желани покупки чрез уникална пин-арт инсталация на Райфайзенбанк. Нестандартният начин на изразяване на желания е част от кампанията на банката за потребителски кредити, с които клиентите могат да осъществят мечтаните покупки. Пин-артът е с размери 120х180 см. и представлява инсталация от хиляди игли, разположени нагъсто, така че да оформят плътна повърхност. Чрез избутване на иглите от едната страна на инсталацията към другата, се постига реалистично триизмерно отпечатване на всяка форма.

  Всеки ще може да “придаде форма на желанията си” на специалната пин арт инсталация от 4 април до 6 април /петък-неделя/ в Мол “Сердика” в София. От 10 април до 12 април  /четвъртък-събота/ инсталацията на Райфайзенбанк ще бъде в The MALL на бул. „Цариградско шосе”, а на 25, 26 и 27 април (петък, събота и неделя) ще е в Мол Варна на бул. "Владислав Варненчик" във Варна. 

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.