Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  The Banker определи РБИ за Банка на годината за осми път

  28.11.2014
   

  Специализираното издание на Файненшъл Таймс,  Дъ Банкър (The Banker) определи Райфайзен Банк Интернешънъл (РБИ) за “Банка на годината в Централна и Източна Европа (ЦИЕ)”, а също така награди и пет нейни дъщерни банки. С приза от Дъ Банкър, РБИ попълва колекцията си от всички четири значими награди, с които престижни финансови издания награждават банките за стратегическото им позициониране, представянето им и широкото портфолио от оферти за индивидуални и корпоративни клиенти в Централна и Източна Европа. През април РБИ получи за десети път наградата “Най-добра банка в Централна и Източна Европа“ на Global Finance. EMEA Finance я определи за “Най-добра банка в ЦИЕ и ОНД“ за шести път през май, а Euromoney и The Banker я наградиха с приза “Най-добра банка в Централна и Източна Европа“ и съответно “Банка на годината в ЦИЕ“ за осми път.

  “Удостояването ни с четирите най-известни награди в банковата индустрия във времена, когато банките изпитват сериозни затруднения, е показателно за това, че работим на правилните пазари с правилната стратегия. Благодаря на служителите ни, че направиха това възможно чрез ангажираността им и дълбокото им познаване на Централна и Източна Европа“, коментира Карл Севелда, главен изпълнителен директор на РБИ.

  В допълнение, дъщерните банки на РБИ в Босна и Херцеговина, Косово, Хърватска, Румъния и Сърбия получиха наградата „Банка на годината“. Церемонията се проведе вчера вечерта в Лондон.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.