Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Без такси при кредит за жилище до края на юни по повод Дните на жилищното кредитиране в Райфайзенбанк

  19.05.2014
   

  Дни на отворените врати на жилищното кредитиране

  • Без такса за обработка на искането
  • Без комисиони за усвояване и управление
  • Без комисиона за предсрочно погасяване
  • Фиксирана лихва за първите 12 месеца
  • Дни на жилищното кредитиране от 19 до 31 май 2014 г. в 15 офиса на Райфайзенбанк в цялата страна с удължено работно време

  Райфайзенбанк стартира Дни на отворените врати на жилищното кредитиране, по време на които клиентите могат да се възползват от новата промоционална оферта за ипотечен кредит. Документите на клиентите, подали искане за жилищен кредит до 30 юни 2014 г. ще бъдат обработвани безплатно. Новите кредитополучатели през периода на промоцията са освободени от комисионите за усвояване, ангажимент, и управление на кредита. Допълнителна преференция за клиентите в рамките на промоцията е, че няма да дължат и такса за предсрочно погасяване на жилищния кредит.

  Предлаганите жилищни кредити са с фиксиран лихвен процент за първата година, а за остатъчния период се формира на базата на пазарни индекси - SOFIBOR за кредити в лева и EURIBOR за кредити в евро в унисон с принципа на Райфайзенбанк да прилага прозрачни лихвени условия. Максималният срок за погасяване на ипотечния кредит е до 30 години, като максималният размер на отпусканата от Райфайзенбанк сума е до 400 000 лв./200 000 евро.

  В Дните на жилищното кредитиране от 19 до 31 май 2014 г. 15 офиса на Райфайзенбанк в цялата страна, включени в кампанията ще работят с удължено работно време. 11 офиса в София, и по един в Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора ще работят до 19:00 ч. По време на Дните за жилищното кредитиране експерти на банката ще консултират безплатно желаещите да вземат ипотечен кредит за най-изгодната и удобна за тях схема на изплащане.

  На телефоните на Call-центъра на банката Райфайзен директ на 0700 10 000 Vivacom, 1721 Mtel и Globul и на сайта www.rbb.bg можете да намерите информация за инициативата Дни на отворените врати, както и за всички офиси, включени в нея. 

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.