Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Мобилните банкери на Райфайзенбанк вече 10 години успешно предлагат банкови и застрахователни продукти и услуги

  24.11.2014
   

  Агентската мрежа на Райфайзенбанк отбелязва своята десета годишнина. Мобилните банкери са професионална мрежа от банкови консултанти, които работят с клиенти извън банков клон. Те осъществяват продажби на продукти за физически лица – потребителски и ипотечни кредити, кредитни и дебитни карти, застраховки, и не оперират с пари в брой. Мобилните банкери осъществяват безплатна професионална консултация на удобно за клиентите място и им съдействат при подготовката на необходимите документи за желаната от тях услуга или продукт. На телефоните на Кол центъра на банката 0700 10 000 и 1721 всеки, който желае, може да заяви посещение или контакт с мобилен банков консултант в удобно за него време и място. Услугата е уникална за българския банков пазар и се предлага само от Райфайзенбанк.

  „Мрежата ни от мобилни банкови консултанти предоставя изключителни удобства за нашите клиенти и традиционно дава сериозен принос в продажбите на банкови продукти за граждани“, коментира Ани Ангелова, Изпълнителен директор на Райфайзенбанк с ресор Банкиране на дребно. „Самите мобилни банкови консултанти са отлични професионалисти и през изминалите 10 години много от тях постигнаха успешна реализация на различни позиции в банката", допълни тя. 

  В момента 80 мобилни банкови консултанти на Райфайзенбанк обслужват клиентите в 7 града в страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Ст. Загора и Пазарджик.

  Услугата е традиционна за Групата Райфайзен, като подобни мрежи имат и дъщерните банки на Райфайзен Банк Интернешънъл в Албания, Беларус, Босна и Херцеговина, Румъния, Русия, Сърбия и Украйна.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.