Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Ново приложение на сайта на Райфайзенбанк помага на микрофирми в избора на програма за банково обслужване

  25.08.2014
   

  Микропредприятията вече могат да се възползват от новото интерактивно приложение "Съветник за пакетни програми" на Райфайзенбанк, което е достъпно на корпоративната интернет страница на банката www.rbb.bg. Целта на Съветника е да ориентира и улесни микрофирмите в избора им на най-подходящ за техния бизнес пакет от банкови услуги и продукти.

  Пакетните програми на Райфайзенбанк дават широк избор от продукти и услуги, предназначени специално за нуждите на микропредприятията, като им дават възможност да оптимизират разходите си за ежедневно банкиране.

  С новото приложение клиентът сам определя своето потребление, отговаряйки на няколко въпроса в приложението - например дали ще използва пакета по съществуваща сметка или желае откриване на нова, какъв тип извлечения по сметката предпочита, колко превода извършва на месечна база. След като се въведе средномесечното потребление (или прогнозното потребление), Съветникът предлага най-удачната програма. Препоръчаната програма е с най-висок процент на спестяване за клиентите, сравнено със стандартните цени по съществуващите тарифи, като целта е в максимална степен да бъдат оптимизирани разходите.

  След като получи предложение за най-подходящата за него пакетна програма, клиентът има възможност да заяви обаждане и консултация от кол центъра на банката - Райфайзен Директ.

  Предлаганите от Райфайзенбанк пакетни програми за банкови операции на клиенти от сегмента на микропредприятията в лева са:

  • "Инициатива 10+" в лева (BGN), включваща разплащателна сметка в лева с лимит от 10 лв. за преводи и широка гама от допълнителни услуги и преференции.
  • "Инициатива 20+" в лева (BGN) -разплащателна сметка в лева с включен лимит от 20 лв. за преводи и широка гама от допълнителни услуги и преференции.
  • "Инициатива 30+" в лева (BGN) - разплащателна сметка в лева с включен лимит от 30 лв. за преводи и широка гама от допълнителни услуги и преференции.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.