Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк открива нов офис в София

  22.12.2014
   

  Райфайзенбанк откри нов офис в София, намиращ се на ул. Граф Игнатиев 41А, в идеалния център на столицата. По време на официалното откриване днес, лентата на новия клон бе прерязана от изпълнителния директор на банката Ани Ангелова и Тихомир Костов, регионален ритейл мениджър на „София Изток и Югозападен регион“. Заедно с новооткрития офис Райфайзенбанк вече обслужва клиентите си в столицата чрез мрежа от 42 офиса, а клоновете й в цялата страна станаха 154.

  „Откриваме офис с изцяло обновен модел за обслужване на клиенти, който има за цел те да се чувстват още по-удобно при контакта с нашите служители“, коментира Ани Ангелова. „Продължаваме да инвестираме в клоновата си мрежа, тъй като вярваме, че прекият контакт със специалистите на банката е важен за доброто управление на финансите както за гражданите, така и за фирмените клиенти“, допълни тя.

  Офисите на Райфайзенбанк в цялата страна предлагат всички банкови услуги за корпоративни и институционални клиенти, малки и средни предприятия и физически лица, включващи кредити за малкия и среден бизнес, потребителски кредити за физически лица, ипотечни кредити, депозити, разплащателни сметки и дебитни и кредитни карти за граждани и фирми, валутни операции и сделки с ценни книжа, онлайн банкиране, международни парични преводи, както и услугите на дъщерните дружества на Райфайзенбанк.

  Нов офис на Райфайзенбанк

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.