Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк предлага Skype консултации в модернизиран Жилищен център

  18.12.2014
   

  Обновен Жилищен център на Райфайзенбанк и агенцията за недвижими имоти Райфайзен Имоти заработи в София. Той се намира на пл. "Света Неделя" 5. В него клиентите могат да се възползват от комплексно обслужване при сделки с недвижими имоти, като освен професионална консултация от експерт Жилищно кредитиране, могат да ползват и богат набор услуги, които предоставя Райфайзен Имоти. Специалист от агенцията ще се грижи за осигуряването на необходимите документи за имота, както и при желание от клиента, за свързаните със сделката документи, издавани от държавни институции. По този начин клиентът има възможност да получи пълната гама услуги по финансиране на покупката на имота. Експертите на модернизирания Жилищен център вече ще извършват и онлайн видео консултации през Skype на всеки клиент, който има интерес или въпроси относно жилищното кредитиране.

  "Новият модернизиран жилищен център е с изцяло обновен дизайн и технически оборудван така, че да отговори напълно на нарасналите нужди и изисквания на клиентите да бъдат консултирани и обслужвани по възможно най-подходящия начин и в удобно за тях време“, коментира Ани Ангелова, Изпълнителен директор на Райфайзенбанк с ресор Банкиране на дребно.

  Онлайн консултация по Skype може да бъде направена от понеделник до петък, от 9:00 до 18:30 часа, както и в събота от 10:00 до 13:30 часа. За да се възползва клиент от нея, е необходимо единствено да има инсталиран Skype на компютъра си или да притежава таблет или мобилен телефон и активен Skype профил. Kлиентът трябва да запази час за безплатна онлайн видео консултация като се свърже с Райфайзен Директ на 0700 10 000 (Vivacom) и 17 21 (Мtel и Telenor), където да резервира най-удобния за него ден и час за онлайн консултация.

  Жилищният център дава възможност “под един покрив” да бъде избрано жилище и предоставя пълен набор от възможности за финансирането му.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.