Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк с промоция за новоиздадени кредитни карти – 10% отстъпка за първата покупка

  18.02.2014
   

  http://www.rbb.bg/media/filer_public/2014/02/18/700x250_woman_bg.jpg

  • Без такса за обслужване до 30 юни 2014 г.

  Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за новоиздадени кредитни карти MasterCard Standard, Visa Classic, MasterCard Gold, Visa Gold, по време на която клиентите ще получат 10% отстъпка за първата покупка/плащане с картата в България. В допълнение на това, клиентите не дължат такса обслужване до 30 юни 2014 г.

  Промоцията е валидна за нови картодържатели, които са подали искане за издаване на кредитна карта до 15 май 2014 г. Отстъпката от 10% за първа покупка/плащане в страната клиентите ще получат обратно по сметката на картата в средата на юли 2014 г., като плащането трябва да е извършено до 30 юни 2014 г. С пълните условия на промоцията клиентите могат да се запознаят на сайта на банката и на телефон 0700 10 000.      

  За по-голяма сигурност, притежателите на кредитни карти на Райфайзенбанк могат да получават безплатно известяване чрез SMS или e-mail за всяко плащане в търговски обект или интернет, за теглене от банкомат, за разполагаемия кредитен лимит, както и за внесени или преведени средства по картата, дължимата сума по картата, минимална погасителна вноска и срокa за плащане. Услугата е достъпна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата на български или английски език.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.