Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк с промоция за новоиздадени кредитни карти – без лихва и без такси за първите три месеца

  19.09.2014
   
  • Без лихва за тегления и плащания в страната и чужбина
  • Без такси за обслужване, теглене, превалутиране

  Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за новоиздадени кредитни карти MasterCard Standard, Visa Classic, MasterCard Gold, Visa Gold, по време на която клиентите ще могат да правят покупки и плащания, както и да теглят пари в брой в страната и чужбина без лихва, и без такси за обслужване на картата, превалутиране и др. Промоционалните условия важат за нови картодържатели, подали искания до 15 декември 2014 г. и са валидни първите три месеца след издаването на картата. По време на промоцията, клиентите получават и стандартната отстъпка от 1% от всяко плащане в страната.    

  По друга промоция на Райфайзенбанк, всички настоящи и нови клиенти могат да се възползват и от възможността да си издадат допълнителна карта MasterCard Standard, Visa Classic, MasterCard Gold, Visa Gold към основната си, която е без такса за обслужване за период от три години. Искането за допълнителна карта може да бъде подадено до края на тази година.

  За по-голяма сигурност и удобство, притежателите на кредитни карти на Райфайзенбанк могат да получават известяване чрез SMS или e-mail за всяко плащане в търговски обект или интернет, и за теглене от банкомат. Услугата е достъпна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата на български или английски език.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.