Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк стартира тазгодишната стажантска програма в областта на малкия и среден бизнес

  15.01.2014
   

  Програма за стажанти

  Райфайзенбанк (България) ЕАД  започва програма за стажанти в областта на малкия и среден бизнес за студенти от икономическите специалности на висшите учебни заведения. За стажантската програма могат да кандидатстват студенти последен курс на обучение от икономическите специалности в университети в страната и чужбина, които владеят английски език и имат отлични комуникативни умения. 

  Стажът ще се провежда в офиси на банката София, Пловдив, Стара Загора, Хасково, Бургас, Варна, Русе и Плевен, като младите специалисти могат да приложат знанията си от университета и да натрупат практически опит в областта на кредитирането на фирми от микро, малкия и среден бизнес.

  Програмата включва теоретична подготовка (специализирано въвеждащо обучение) и практически стаж под ръководството на опитни специалисти, които ще подпомагат и наблюдават работата на всеки стажант. Стажът ще бъде заплатен, а на най-добре представилите се стажанти ще бъде предложен постоянен трудов договор.

  Райфайзенбанк провежда стажантски програми от 10 години, като от старта си през 2004 г. до момента, са се обучавали над 1000 стажанти, като повече от 40% впоследствие са били назначени на работа в банката. Подробна информация за стажантската програма на Райфайзенбанк може да бъде намерена на сайта на банката www.rbb.bg.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.