Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  РБИ отново спечели награди от EMEA Финанс. Райфайзенбанк (България) с приз “Най-добра инвестиционна банка”

  20.05.2014
   

  Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ) отново бе отличена с наградата “Най-добра банка в Австрия” от финансовото издание EMEA Финанс. Наградата бе връчена официално по време на церемонията “Европейски банкови награди 2013”, състояла се във Варшава миналата седмица.

  Райфайзенбанк (България) спечели приза в категорията “Най-добра инвестиционна банка” в страната. Райфайзен Босна и Херцеговина спечели титлата “Най-добра банка” в страната, а дружествата в Румъния и Русия бяха определени за “Най-добра чуждестранна банка” на съответните пазари.

  "Наградите са доказателство, че ангажиментът ни в региона, дори в трудни времена като настоящите, е признат и възнаграден. Нашите клиенти оценяват специално изработените за тях финансови решения и знаят, че могат да разчитат на нас като истински партньор” , каза Карл Севелда, главен изпълнителен директор на РБИ.

  EMEA Финанс е двумесечно издание, отразяващо водещи финансови събития, инициирани и повлияни от международната финансова индустрия в Европа, Близкия Изток и Африка - регионът на ЕМЕА. Списанието, с централа в Лондон, има над 25 000 читатели, а уеб сайтът му (www.emeafinance.com) и седмичното издание eNews достигат до над 100 000 професионалисти в региона на Европа, Близкия Изток и Африка.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.