Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Райфайзенбанк предлага здравна застраховка за цялото семейство

  25.11.2014
   

  Райфайзенбанк предлага на своите клиенти възможност да сключат здравна застраховка "Здраве всеки ден" на УНИКА България, която да е валидна вече и за цялото семейство. Застрахователният пакет гарантира за всички в семейството финансова подкрепа при наложителен престой в болнично заведение при изгодни условия. Семейният пакет дава възможност при заплащане на застрахователна премия за всеки родител по 60 лв., или 120 лв. за двамата за година, да се застраховат безплатно децата в семейството.

  Сключването на здравната застрахователна полица е бързо и лесно, без необходимост от медицински прегледи и дава на клиентите спокойствието, че в случай на злополука или внезапно заболяване ще получат  подкрепа - точно когато им е най-необходима, за да посрещнат неочакваните разходи за лечение. Застраховката цели да осигури на цялото семейство финансова помощ при хоспитализация, като гарантира на всеки член от семейството по 30 лв. обезщетение за всеки ден престой в болница. Освен това застраховката "Здраве всеки ден" покрива и престой в болница поради раждане, като сумата за обезщетение е не по-малко от 180 лв. Със семейната полица могат да се застраховат членовете на семейството, съпрузи или лица живеещи в съжителство, биологични и осиновени деца до навършване на 18 или до 26 годишна възраст, в случай на редовно обучение.

  Застраховката "Здраве всеки ден" може да бъде сключена по всяко време във всеки офис в цялата клонова мрежа на Райфайзенбанк (България). Застрахователното покритие по полицата на новата семейна здравна застраховка е идентично с това на индивидуалната застраховка „Здраве всеки ден“, за която Райфайзенбанк спечели награда за най-добър продукт в Групата от банки, финансови и застрахователни компании на Райфайзен Банк Интернешънъл и УНИКА Иншурънс Груп през 2013 г.
  За повече информация и за сключване на новата семейна здравна застраховка, клиентите могат да позвънят на 0700 10 000 за абонати на фиксираната мрежа на Vivacom (на цената на градски разговор от цялата страна) или 1721 за абонати на Mtel и Telenor (без увеличение на тарифите).

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.