Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Юромъни: Райфайзен Банк Интернешънъл е „Най-добра банка в Централна и Източна Европа“

  14.07.2014
   

  Награди на британското финансово списание Юромъни

  • РБИ получава наградата на Юромъни за осми път
  • Трето отличие „Най-добра банка“ в ЦИЕ за 2014 г.
  • Дъщерните банки в Босна и Херцеговина, Косово, Румъния и Сърбия са „Най-добри банки“ в съответните страни

  Британското финансово списание Юромъни (Euromoney) определи Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ) за „Най-добра банка в Централна и Източна Европа“ за осми път. Церемонията по награждаването се проведе в четвъртък вечерта в Лондон.

  "Фактът, че получаваме тази награда за пореден път доказва, че сме надежден партньор на нашите 14.5 млн. клиенти дори и в тези трудни времена. За нас този приз е важен символ на доверие, потвърждаващ качеството на работата ни", каза Карл Севелда, главен изпълнителен директор на РБИ.

  Наградата на Юромъни е третата, която РБИ получава през тази година. През април Глоубъл Файнанс (Global Finance) отличи РБИ като „Най-добра банка в Централна и Източна Европа“, а през май РБИ бе избрана и за „Най-добра банка в ЦИЕ и ОНД“ от EMEA Файнанс (EMEA Finance).

  Освен банката-майка РБИ, също така и дъщерните й дружества в Босна и Херцеговина, Косово, Румъния и Сърбия бяха определени за „Най-добра банка“ на местните пазари. 

  Юромъни е едно от водещите месечни издания за глобално банкиране, финанси и капиталови пазари. Вече над 20 години, наградите му отличават най-добре представящите се финансови институции на всеки значим финансов пазар и продуктов сектор, както и водещите банки в над 100 държави.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.