Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Жилищен кредит с фиксирана лихва за първите 5 години от Райфайзенбанк

  09.10.2014
   

  Райфайзенбанк започва предлагането на жилищен кредит в евро, при който лихвата е фиксирана и е в размер на 6.35% годишно. За остатъчния период лихвеният процент е плаващ и се формира на базата на 6-месечен EURIBOR плюс надбавка, като спрямо настоящата стойност на пазарния индекс лихвата е в същия размер – 6.35% на годишна база. Срокът на изплащане на кредита е до 30 години, а размерът е до 200 000 евро.

  „Кредитите с фиксиран лихвен процент дават възможност за сигурност и предвидимост на месечните плащания за по-дълъг период“, коментира Мариела Атанасова, началник отдел „Банкиране за граждани, карти и банково застраховане“ на Райфайзенбанк. „В същото време предлагаме на клиентите си възможност да избират между кредити с фиксирана лихва за 5 години, и с фиксирана лихва за 1 година при най-подходящите условия. Стремежът ни е да предложим на нашите клиенти избор и професионална консултация, за да отговорим максимално на нуждите им“, каза тя.

  Всеки, който бъде одобрен за жилищен кредит получава и кредитна карта с предварително одобрен лимит, която е без такса за обслужване за първата година.

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.