Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  Мартин Питлик е новият член на Управителния съвет на Райфайзенбанк

  05.02.2015
   

  Мартин Питлик - Изпълнителен директор и член на УС с ресор "Управление на риска и финансите"Надзорният съвет на „Райфайзенбанк /България/“ ЕАД определи Мартин Питлик за  член на Управителния съвет и Изпълнителен директор на банката с ресор „Управление на риска и финансите“. По този начин Управителният съвет на Райфайзенбанк ще е в състав – Оливер Рьогл, председател и членове – Ценка Петкова, Ани Ангелова, Евелина Милтенова, Добромир Добрев и Мартин Питлик.

  Мартин Питлик се присъединява към екипа на Райфайзенбанк (България) ЕАД от Райфайзен Банк Унгария, където е заемал длъжността Директор „Управление на риска“. Той има над 25 годишен банков опит в областта на кредитирането и управлението на риска, като 15 от тях са преминали в Централна и Източна Европа. Освен в унгарската Райфайзен Банк, той е бил директор „Управление на риска“ и в словашката банка от Групата Райфайзен – „Татра Банк“. Завършил е Университета в Мюнхен и има докторска степен по икономика от Университета в Бамберг/Германия. Г-н Питлик владее немски, английски, чешки и словашки език.

  Мартин Питлик поема функциите на директор „Управление на риска и финансите“ в Райфайзенбанк /България/ от г-жа Моника Рух, която продължи кариерата си в Райфайзен Банк Интернешънъл АГ.
  Назначението на г-н Питлик e одобрено от БНБ и е вписано в Търговския регистър към Агенция по вписванията. 

  Martin-Pytlik

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.