Tools
Затвори
Затвори
Затвори

Запазени страници

Страници се добавят тук чрез бутона “Save” в горната част на страницата.

  Последно посещавани

  История на последно преглежданите страници

  20% отстъпка от лихвата за първата година по жилищен кредит от Райфайзенбанк

  26.05.2015
   

  Предложението по случай 20-годишнината на банката е валидно за жилищни кредити в лева и евро с фиксиранa лихвa за първата година

  Райфайзенбанк (България) ЕАД стартира промоционална кампания по случай 20-годишния си юбилей с 20% отстъпка от лихвата за първата година по жилищни кредити.
  Предложението е валидно за жилищни кредити в лева и евро с фиксиран лихвен процент за първата година. След изтичане на този срок лихвата е плаваща и се базира на пазарен индекс (6-месечен Sofibor или съответно Euribor) плюс надбавка.

  От отстъпката могат да се възползват всички клиенти, подали искане за кредит до 30 септември 2015г., включително. Промоционалните кредити са с размер до 400 000 лева или 200 000 евро и срок на изплащане до 30 години.

  Кредитополучателите имат възможност да ползват бонуси при превод на заплатата, сключването на застраховка на кредитни вноски, закупуване на пакет „Комфорт“  и регистрация за Райфайзен Онлайн. Допълнително, могат да получат кредитна карта при специални преференциални условия.

  За изминалите 20 години, откакто стартира работата си на българския пазар, Райфайзенбанк е отпуснала над 20 000 жилищни кредити на обща стойност 2.4 млрд. лв. Отново за същия период размерът на отпуснатите потребителски кредити е за над 2.5 млрд. лв. Райфайзенбанк отчита ръст в кредитирането на домакинствата за периода 2012-2014 г., като за 2012 г. отпуснатите кредити са на стойност 295.6 млн. лв., за 2013 г.  – 313.4 млн. лв. и за 2014 г. – 336.8 млн. лв.

  Инфографика, показваща постиженията на Райфайзенбанк в кредитирането на домакинствата в последните 20 години

  Контакти

  Отдел Комуникации

  Е-мейл: press.pr@raiffeisen.bg

  Добре дошли на нашия сайт.

  Моля, изберете вашия профил:

  Добре дошли на нашия сайт.